Hirdetés

„Nagyon cool” új technológia jelenhet meg a Marvel's Spider-Man 2-ben

|

A játékstúdió új szintre emelte a rajongók hergelését.

Hirdetés

A Marvel's Spider-Man 2018-as megjelenése óta szédületes mennyiség fogyott a szuperhősös játékból, illetve annak 2020-as feltuningolt változatából, a folytatás pedig legalább ennyire izgalmas lehet.

A GamesRadar szúrta ki ugyanis, hogy  Marvel's Spider-Man 2 fejlesztésén munkálkodó Insomniac egyik legutóbbi élő streamjében Elan Ruskin vezető fejlesztő elejtett egy megjegyzést, amit azóta is elemezgetnek a folytatást váró rajongók.

Hirdetés

Ruskin ugyanis annyit mondott, hogy

"a következő játékunkban nagyon cool új technológiát mutatunk be a dialógusok kezeléséhez."

Igaz, hogy a szakember nem mondta ki, hogy pontosan melyik játékról van szó, így innentől csak találgatni lehet, az azonban tény, hogy az Insomniac már korábban elismerte, hogy ők dolgoznak a Marvel's Spider-man 2 folytatásán, amelyet 2023. őszére ígérnek.

Ez nem 100 százalék, de az is tény, hogy jelenleg nem tudni más komolyabb játékról, amin a cég dolgozna és amit idén őszig bemutathatnak. Ha azonban mégsem a pókemberes címről van szó, az Insomniac fejleszti a Marvel's Wolverine című játékot is, amelyet - az iparági pletykák és feltételezések szerint - 2024 őszén terveznek piacra dobni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A legnagyobb kérdés persze az, hogy Ruskin mit értett a dialógusokra vonatkozó új technológia alatt. Itt már végképp csak találgatni lehet, a fórumok önjelölt szakértői szerint azonban valószínűleg az eddig megszokott dialógusfák továbbfejlesztett változatát, esetleg okosabb NPC-ket fedhet a titokzatos bejelentés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)