Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy a FIFA 23-ba is bekerül a Ted Lasso fiktív focicsapata

|

Már megint bakizott az EA, így idő előtt kiderülhetett az AFC Richmond érkezése.

Hirdetés

Az Apple TV+ messze nem a legtöbbet emlegetett streaming platform, de a cupertinóiak szolgáltatása azért tartogat néhány gyöngyszemet, elég csak a Severance-ra, a For All Mankindra vagy a Ted Lassóra gondolni, amely nemrég az Emmy-díjat is behúzta.

A Jason Sudekis főszereplésével készült széria egy amerikai edző csetlés-botlásait mutatja be, aki az NFL-ből kerül az angol Premier League-be, hogy az AFC Richmond nevű kitalált focicsapat élén bizonyítson. A Ted Lasso népszerűségét tekintve a Richmondnak már jóval több szurkolója van, mint a teljes magyar bajnokságnak, így sokan örülhetnek, hogy a csapat a FIFA 23-ba is bekerülhet.

Hirdetés

Egy redditező ugyanis azt állítja, hogy az AFC Richmond is felbukkant a FIFA 23 játékos adatbázisában, amit az alábbi képernyőfotóval igyekszik bizonyítani. A csapat neve mellett ugyan nincs ott a sorozatbéli kutyás címer, de nem valószínű, hogy csak a kiadó egyik munkatársa szórakozott volna.

A posztoló szerint az EA nem sokkal később el is tüntette a  fiktív formációt, így utólag nem lehet leellenőrizni a szivárgás hitelességét, azonban nem ez lenne a kiadó legnagyobb bakija a fociszimulátor debütálásához közeledve: néhány előrendelő nemrég már magát a játékot is el tudta indítani, előtte pedig az árazást sikerült benézniük az illetékeseknek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Jelen állás szerint egyébként a Ted Lasso és a FIFA-széria is a maga "utolsójához" közelít, hiszen az előbbitől búcsút veszünk a harmadik évaddal, az utóbbi pedig jövőre már EA Sports FC címen jelenik meg.

A FIFA 23 hivatalosan szeptember 30-án érkezik PC-re, Xbox One/Series és PlayStation 4/5 konzolokra, valamint a Google Stadiára, az előrendelők viszont már szeptember 27-étől kapura lőhetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)