Hirdetés

Nagyzenekar adta elő a Starfield fő témáját, ezt tényleg érdemes meghallgatni

|

Lepörgött a Skyrim 10. születésnapi ünneplése, aminek végén a Bethesda adott egy kis ízelítőt a jövőbeli kalandjaink hangulatából.

Hirdetés

Azt a Bethesda is tudja, hogy a The Elder Scrolls V: Skyrim - Anniversary Editionje kevés lesz az RPG műfaj szerelmeseinek, így nagy erőkkel pörgetik már a Starfield munkálatait.

A játék megjelenése sajnos még egy hosszú évvel odébb van, de a fejlesztők gondoskodnak arról, hogy addig se feledkezzünk meg a projektről. Most épp a Skyrimet ünneplő műsor végére tűztek be egy kis ízelítőt egy zenei előadás képében.

Hirdetés

A szimfonikus zenekar előadta Inon Zur kompozícióját, ami a Starfield zenei témája lesz majd. Miközben a zenészek mindent beleadtak az előadásba, addig a képernyőn felvillantak a játék koncepciós rajzai. Nyilván az hogy mi és hogyan kerül be a Starfield tényleges univerzumába már más kérdés, de a művészeti anyag átadta a világ hangulatát.

A Starfield várhatóan 2022. november 11-én fog megjelenni PC-n és Xbox Series X/S konzolokon.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)