Hirdetés

Napi büntetés: a Blizzard a divatvilágba is betört a Diablóval

|

Ha azt gondoltátok, hogy a Blizzard soha nem fogja képviselni magát a milánói divathéten, akkor rosszul hittétek, az egyik legfurább együttműködést hozták össze.

Hirdetés

Általában a milánói divathét nem olyasfajta esemény, amivel a GameStar Online-on foglalkozunk, de néha azért előfordulnak anomáliák, amik egyszerűen megkerülhetetlenek - ilyen volt például 2018-ban az az eset, amikor Pokémon-témájú pulóverek jelentették az egyik legnagyobb szenzációt. 

Ezúttal nem a zsebszörnyek ugrottak be divatot diktálni, hanem a dán Han Kjøbenhavn márka prezentált egy olyan szürreális kollekciót, amire a legvadabb álmainkban sem számítottunk volna: Diablo által ihletett ruhákat, amelyek alkotójának vannak emlékei a Blizzard szériájával kapcsolatban.

Hirdetés

A brand alapítója, Jannik Wikkelsø Davidsen az NME-nek adott nyilatkozatában árulta el, hogy annak idején játszott a Diablóval, és ez ihlette most egy háromrészes kollekció megteremtésére. A hivatalos licenccel rendelkező ruhákkal nagy valószínűséggel nem fogtok találkozni a boltok polcain vagy megkapni előrendelésben az új részhez, viszont érdekes megfigyelni, hogy miként csapódtak le Davidsenben az emlékek és a Diablo 4 konfliktusa: elmondása alapján a sötétséget és a szépséget szerette volna egyensúlyba hozni, próbálta összeboronálni a Diablón belüli utazást a saját útjával. 

Azért ne szomorkodjanak azok, akiknek megtetszett a végeredmény, Davidsen szerint ugyanis a Han Kjøbenhavn a közeljövőben "valami olyat fog kiadni, ami jobban viselhető a hétköznapokon".

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)