Hirdetés

Napi büntetés: a gamer szájmaszk minden, amire a világnak szüksége volt

|

Nagyon sok színben tud világítani, akár úgy is, hogy epilepsziás rohamot okozzon az erre hajlamosaknak.

Hirdetés

Úgy tűnik, még nagyon sokáig nem szabadulunk a szájmaszkoktól, de jobb ez, mint, teszem azt, meghalni koronavírusban. Ha már muszáj hordani, nem baj, ha megadjuk a módját, és a hagyományos, sebészi maszkok helyett mosható, textil változatokat használunk: az igazán menők viszont az illumi-ON világítós maszkjában tolják, ami egyébként pont alapvető funkcióját nem képes hosszútávon ellátni.

Hirdetés

A japán piacra szánt maszk hivatalosan "szájtakaró", és bár jár hozzá egy eldobható PM 2.5 szűrő, nem lehet mosni, nem kapott orvosi minősítést, és igazából egy normális, valóban hatásos maszkra ajánlott felvenni (ha otthon játszunk egyedül, és akkor viseljük, elég ez önmagában). Cserébe ellenben divatos, fekete vagy fehér színben választható, USB-n tölthető, és számos színt képes megjeleníteni:

Csodálatos, hol tart már a technológia. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)