Hirdetés

Napi büntetés: a GTA VI kamu előzetese a rajongók minden kívánságát teljesíteni próbálja

|

"A GTA VI-tal a Rockstar mindent, sőt, még annál is több dolgot visszahoz majd a fanoknak, amit a korábbi címekben annyira imádtak."

Hirdetés

Tessék, ez a cikk lesz az én poszt-április elsejém - egyesek szerint ugyanis annyira vállalhatóra, de legalábbis igényesen összelopkodottra sikerült Marlon XGames április elsején posztolt kamu előzetese a hosszú évek óta pletykált Grand Theft Auto VI-hoz, hogy az minden bizonnyal a Rockstartól legjobban követelt cím iránti minden rajongói kívánságot remekül summáz.

Már eleve azzal vezet be minket a trailer nyugodt női hangja, hogy a Rockstar mindent, sőt, még annál is többet megad majd a fanoknak, amit a korábbi címekben annyira imádtak, hogy aztán sorra kitérjenek a korábbi esztendők híreszteléseire, óhajaira, vagy úgy általában klisés játékipari trendekre is, röviden tehát mindent IS megígérjenek a franchise szerelmeseinek.

Hirdetés

Annyi gúnyosságot mindenképp ki lehet hallani a videóból, hogy a leggyakrabban elhangzott kérések egyike sem szokott általában túllépni az előző játékok nyújtotta kereteken, persze azon túl, hogy legyen minden kicsit nagyobb, minden kicsit több és minden kicsit közösségibb, no meg hogy a régi jó dolgokból is maradjon már valami.

Attól, hogy a GTA VI-ból valóság váljon, persze valószínű, hogy még évekre vagyunk, de szerintem pont emiatt lehetne megfogalmazni ezeknél sokkal elrugaszkodottabb vágyakat is - nem tudom, mondjuk egy GTA: Hangyafarm iránt.

Kit akarok átverni, nyilván nem lehet nem tűkön ülve várni egy új GTA-t, pláne, hogy nagyon, de nagyon lassan nyolc éve már annak, hogy az ötödik rész megjelent, szóval azért jár a taps a szóban forgó kamu trailer legyártójának. Meg nektek is, ha például addig is a Rockstar történetét összefoglaló cikkünkkel múlatjátok az időt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)