Hirdetés

Napi büntetés: a Koronavírus retró játék új részében Müller Cecília megmentése a cél

|

Trilógiává bővült a Koronavírus-járvány videojáték, az eredmény ezúttal is fergeteges.

Hirdetés

Sajnos a koronavírus nagyjából egy éve nyomorítja az életünket, így minden olyan alkotás, ami a napi pánikot, szorongást, vitát, egymás támadását, okoskodás, tagadást, erőltetést kicsit viccesebb megvilágításba helyezi máris sokkal jobba teszi a világot. Most ismét a magyar YouTube gazdagodott egy alkotással, a már trilógiává érett Doom és Duke Nukem utánérzés igazi gyöngyszem.

A Thorir the ReD nevű csatorna még hazai viszonylatban sem mondható kifejezetten népesnek, mindössze párszáz feliratkozóval büszkélkedik a cikk megírásának pillanatában, pedig ennél sokkal többet érdemelne. 

Hirdetés

A mostanra trilógiává duzzadt Koronavírus-járvány - a videojáték videósorozat első részében a főszereplő sikertelenül próbál kiszabadulni a karanténból. A második rész kicsit hosszabb, ebben Doom Guynak végre sikerül meglógnia Győrfi Pál elől, hogy megszerezze az élethez elengedhetetlen, WC papírt, élesztőt és lisztet.

A legfrissebb, mindössze pár napja megjelent harmadik részben a főszereplő elindul, hogy egy szélsőséges oltástagadó csoport markából kiszabadítsa Müller Cecília, országos tisztifőorvost, akitől cserébe megkapja az oltást:

Kedvenc mozzanatom, hogy minden alkalommal, amikor Doom Guy kezet most (amit legalább ilyen gyakorisággal ajánlunk nektek is), a legbrutálisabb démongyilkos arckifejezését veszi fel a művelethez.

Akik esetleg maguk is szeretnének eljátszani a Doom moddal, azok letölthetik a fájlokat, bár fontos megjegyezni, hogy a leírásban maga az alkotó mondja el, hogy sok játékélményre senki ne számítson, ugyanis ez az egész kifejezetten a videó kedvéért készült.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)