Hirdetés

Napi büntetés: a Razer már gamer rágót is kínál

|

Azt hittük, a héten az AMD biciklije lesz a legfurább termékkapcsolás, de tévedtünk.

Hirdetés

Pont tegnap írta meg a PC World, hogy az AMD az Nvidia GeForce RTX 30XX kártyák bejelentésére válaszul leleplezett két logózott kerékpárt (egyébként a szakértők szerint nem is túl jók), amik tökéletesen illeszkednek a Mozdulj Gamer mozgalmunkhoz, de akkor is érdekes promóciós termékek. A gamereknek szánt energiaitalokon már meg sem lepődünk, azonban a gamer rágó még nekünk is új.

A Razer mutatta be a Mars Wrigley-vel közösen létrehozott "Respawn by 5 Gum" rágókat, melyek mentolos, trópusi és gránátalmás-dinnyés ízben, egységesen fekete színben kaphatók.

Hirdetés

Mindegyik megszületését hosszas kutatási-fejlesztési szakasz előzte meg, az alkalmi és profi játékosok napi menetrendjét, videojátékozási szokásait, nassolását vizsgálták.

A rágókba csak a zöldtea kivonatból kerül koffein, így éjjel-nappal fogyaszthatók, B5, B6, B12 vitamint és niacint tartalmaznak. Egy csomagban 15 rágó található, 10-es szettben rendelhető 27,99 dollárért.

Ha valaki bejelenti a gamer fogyasztóport vagy gamer diétás turmixot, szóljatok, vesszük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)