Hirdetés

Napi büntetés: a vőlegény teljes nászutas megtakarításukat egy gamer PC-re költötte menyasszonya szerint

|

8000 dollárt, vagyis nagyjából 2 és fél millió forintot sikerült a mézeshetek helyett egy bika PC-re költeni.

Hirdetés

A játékok el tudják venni az ember eszét még a nászút során is (én például a sajátomon egy vízparti étteremből pattantam fel, mert a közelben felbukkant egy Squirtle - igen, akkor még eléggé rajta voltam a Pokémon GO-n, és nem, szerencsére nem hagyott faképnél a feleségem), de akadnak a jelek szerint olyanok, akik el sem jutnak magáig az utazásig, már előtte bajba keverednek kedvenc hobbijuk miatt.

Hirdetés

Menyasszonya beszámolója szerint így járt az a vőlegény is, aki 8000 dollárt, azaz mintegy két és fél millió forintot költött egy gamer PC-re. Alapvetően sem kevés pénzről van szó, viszont emberünk alatt azért kezdett el igazán forró lenni a talaj, mivel ez az összeg gyakorlatilag a pár azon megtakarítása volt, amelyet magára a nászútra szántak. A Redditen megtalálható (ezáltal egyébként hitelességét tekintve nyilván cseppet sem megkérdőjelezhetetlen) beszámoló szerint a vőlegény már régóta nyúzta párját, mondván szeretne venni egy gamer PC-t. A menyasszony első körben megtiltotta a vásárlást, hisze amúgy is van mindkettejüknek egy-egy laptopja, de végül csak beadta a derekát - ne menjünk bele most abba, kell-e egy kapcsolatban engedélyt kérni vásárlás előtt, mindenki másképp kezeli ezt. 

A lelkes vőlegény nemcsak egy méregdrága PC-re ruházott be, hanem egyből hozzácsapott egy új asztalt és egy gamer széket is. Végül pedig bevallotta, minderre azért tellett, mert felhasználta a teljes nászutas megtakarításukat, a korábban már említett 8000 dollárt. Egyébként a srác azt ígérte, hogy "meg fog térülni a szett ára", ami nem teljesen világos, hogy pontosan mit is jelent. 

Mindenesetre a menyasszony beszámolója a vége felé már tényleg egy igazán borús fordulatot vesz. Kedvese ugyanis a PC megvásárlása óta gyakorlatilag megállás nélkül játszik, fel sem kel új székéből, és teljesen elhanyagolja párját. Szegény lány úgy érzi magát, mintha gyakorlatilag csak egy pincér lenne, vőlegénye kizárólag ételt és italt kér tőle, ezen felül nem is kommunikál vele. 

Történetünk szomorú főhősnője jelenleg ott tart, hogy fel fogja hívni vőlegénye szüleit, hátha apu és anyu értelmet tud verni a túlzottan is elhivatott gamer fejébe. A Redditen egyébként sok kommentelő azt tanácsolta, hogy a menyasszony maga vegye kezébe a gyeplőt, és kezdetnek mondjuk ne főzzön a srácnak, így legalább arra az időre el fog őkelme szakadni a PC elől, míg ételt szerez. Sőt lehet, hogy esetleg szóba is áll a menyasszonyával, aki ilyen körülmények között ki tudja, mennyi ideig marad még menyasszony. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)