Hirdetés

Napi büntetés: amatőr cukrászok alkották meg a fürdőző Geraltot a Netflix realityjében

|

A Netflix tortás realityje, az Ezt jól kisütöttük! új évadában a lazuló vajákot kellett tortaként megjeleníteniük a versenyzőknek.

Hirdetés

Sokféle tartalmat kínál a Netflix, de aki csak a legnépszerűbb sorozatokat és filmeket nézi, olyan csodálatos műsorokból marad ki, mint az Ezt jól kisütöttük! (Nailed it!), amiben házi cukrászoknak kell megpróbálkozni egy profi alkotásának leutánzásával. A hetedik, halloweeni témájú szezonban a versenyzők különböző Netflix-sorozatok alapján dolgozhatnak, az egyik epizód középpontjában a Vaják állt.

A három, nem kimondottan ügyes amatőr cukrásznak a dézsában üldögélő Geralt újraalkotása volt a célja - kevés és még kevesebb sikerrel tudták a feladatot teljesíteni, de mentségükre szóljon, hogy mi sem csináltuk volna náluk jobban.

Hirdetés

Azt meg kell hagyni, hogy kreatívak voltak, megpróbáltak mindent kihozni magukból és az alapanyagokból, de még ha a dizájnt el is nézzük, azt, hogy a torták végül ehetetlenek lettek, már sokkal nehezebb elfogadni. Legalább nem nekünk kell kóstolni és értékelni őket.

A teljes, 35 perces epizódot érdemes megnézni, kedvcsinálónak íme kettő a három tortából:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)