Hirdetés

Napi büntetés: amikor videojáték miatt csúszol le Nicole Kidmanről

|

Mi is lemaradtunk már egy-két programról a játékőrület miatt, de ha a szőke bombázó állna a nappalinkban, valószínűleg ki tudnánk kapcsolni a konzolt.

Hirdetés

Nicole Kidman immár 47- éves, de egy tízest még mindig simán letagadhatna saját korából. A színésznő a híres zenész, Keith Urban felesége, korábban pedig Tom Cruise-zal éltek boldog párkapcsolatban, de másoknak is lett volna esélye, csak elszúrták.

A színésznő a Paddington című film miatt kapott meghívást a Jimmy Fallon által vezetett The Tonight Show című talkshow-ba (ami egyébként fantasztikus, tessék nézni, mert minden perce aranyat ér). A műsorvezető felhozta, hogy nem először találkoznak, hiszen sok évvel ezelőtt már összefutottak egyszer. Ami ez után történt, az valami zseniális.

Fallon csak most tudta meg, hogy Kidman akkor még facér volt, ráadásul azzal a célzattal mutatták be őket egymásnak, hogy megismerkedjenek. Fallon azonban melegítőben ücsörgött otthon, sőt, még valami videojátékot is elindított, hogy ne unatkozzanak. Nicole Kidman ezt már nem díjazta annyira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)