Hirdetés

Napi büntetés: az Atomic Heart szexi robotjai által inspirált óvszer

|

Ezt húzd fel, ne az órajelet! Kár, hogy már elmúlt Valentin-nap.

Hirdetés

Tagadhatatlanul az év egyik legmegosztóbb játéka lett az Atomic Heart: van, aki szerint csodálatos, gyönyörű, és végtelenül bizarr, mások szerint viszont idegesítő a főhős és a játék sem több egy csinos FPS-nél.

Ennek ellenére - vagy talán éppen ezért - kizárólag a vicces baromság kategóriába lehet elhelyezni az alábbi terméket, amelyet feltehetően az ihletett, hogy a Vizit óvszergyártó egyik termékfejlesztője az egészségesnél talán kicsit közelebbi viszonyt alakított ki az Atomic Heart szexuálisan kissé túlhúzott robotasszonyával, akitől egyébként a különféle jóságokat lehet beszerezni, miközben az folyamatosan szexuálisan abuzálja a mélyen tisztelt játékost.

Hirdetés

És hogy mi sül ki abból, ha egy óvszergyártó cég szeret játszani? Nem túl meglepő:

A robotikrek mellett MA-9 Belyash és RAF-9 Engineer képei díszítik az óvszeres dobozokat
A robotikrek mellett MA-9 Belyash és RAF-9 Engineer képei díszítik az óvszeres dobozokat

Ez itt kérem ugyanis éppen az, aminek látszik: egy limitált szériás óvszerkészlet, amelynek dobozát a már említett robotdizőz és ikertestvére díszítik, a második világháborús amerikai bombázók orrára pingált pin-up lányok stílusát idéző pózban.

Ez azonban csak az első csapás, a Vizit Hi-Tech Sensitive óvszerekből ugyanis még két további változat is érkezett, amelyeken MA-9 "Belyash" és RAF-9 "Engineer" pózolnak, utóbbi meglehetősen dévaj tekintettel.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A gyártó a következő mondattal reklámozza a különös terméket: "take a vibrobot and give her a futuristic cummunism", amelyet nehéz lenne magyarra úgy lefordítani, hogy megőrizzük az eredeti szójátékot, így tehát maradjunk a

világ pornletárjai, egyesüljetek!

megoldásnál. De persze ezért is elnézést kérünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)