Hirdetés

Napi büntetés: az Xbox a '90-es évek egyik fiúbandájával adja át a next-gen életérzést

|

Nem voltunk felkészülve arra, amit az All-4-One és az Xbox együttműködése eredményezett. De már énekeljük is. Sajnos.

Hirdetés

Valami történt az Xbox háza táján, méghozzá az egyik legtöbbet, és abszolút jogosan kritizált részleggel: nagyon úgy tűnik, hogy több évnyi izzadtságszagú erőlködést követően végre rájöttek a marketingesek, hogy lehet ezt jobban is csinálni.

Gondoljuk csak a mémből lett Xbox minihűtőre, valamint annak limitált példányszámú nagy testvérére. Nyilván ízlés dolga, de véleményem szerint ugyanebbe a sorba illeszkedik az Xbox All Access szolgáltatást (gyakorlatilag részletre megveszed a konzolt Game Pass előfizetéssel együtt) népszerűsítő videóklip is, amely az All-4-One 1994-es, rádióban (és diszkókban is) agyonjátszott I Swear című slágerét dolgozza fel.

Hirdetés

Ráadásul a vadonatúj It's All There nem holmi utánzók, hanem tényleg a valaha nagyon népszerű fiúbanda tagjainak (Jamie Jones, Delious Kennedy, Alfred Nevarez és Tony Borowiak) előadásában látható és hallható. Tökéletesen lefesti azt az érzést, ami eluralkodik a szeretett régi konzolját hátrahagyni készülő gameren, aki egy kicsit ragaszkodna is az exéhez, de már csábítja az új partner (nem is egy, hanem kettő).

Jó úton jár az Xbox, amikor a hagyományos megoldásokkal ellentétben szellemesebb, nem ritkán önreflexív módszereket választ arra, hogy termékeit vagy szolgáltatásait reklámozza? Mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)