Hirdetés

Napi büntetés: a srác, aki banánokkal irányítja a Destiny 2-t

|

Az ember szereti magának megnehezíteni az életét, de amit a TheSuperScrubs streamere csinált, az már túl megy a kihívás fogalmán. Jár neki a banán.

Hirdetés

Értem én, hogy valamivel ki kell tűnni a Twitchen, de azért az keveseknek jut eszébe, hogy banánokkal játsszák a Destiny 2-t. Mindenesetre ATwerkingYoshi nem rettent meg a feladattól (amit egyébként senki nem adott ki neki, önként lovagolt ki a szellemi pusztába), bátran rákötötte banánjait gépére, a jeleket onnan pedig a PS4-be továbbította. A fenti képen látható az irányítórendszer.

A Destiny 2 pont az irányítás és kezelhetőség terén remekel konzolon, de hogy ezen mennyit ront vagy segít a banános irányítás, azt inkább ne is tudjuk meg. Aki kíváncsi hogy hogy ment a játék a gyümölcsöket tapogatva az nyomjon rá a lejátszás gombra. És egyen egy banánt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)