Hirdetés

Napi büntetés: Comic Sans betűtípussal még a játékcímek is jobbak?

|

Egyszerre borzalmas és csodálatos látvány az, ahogy a legnépszerűbb játékok címeit átgyúrták Comic Sans verzióra.

Hirdetés

Ha létezik olyan betűtípus a világon, amivel pillanatok alatt az őrületbe lehet kergetni bármelyik grafikust, akkor ez bizony garantáltan a legendás Comic Sans lesz. Magáról a sokak által gyűlölt betűkészletről a PC World évekkel ezelőtt már írt egy átfogó cikket, szóval ezt is érdemes lehet majd elolvasni, miután megcsodáltátok az alábbi alkotásokat. 

Hirdetés

Fakes Forge Facebook oldalon bukkantunk rá ugyanis az alábbi képekre, amelyeken olyan híres játékok címfeliratait cserélték le Comic Sans-os variációkra, mint a The Last of Us Part II, a Cyberpunk 2077, az új Assassin's Creed, vagy épp a Red Dead Redemption II. Az alább galériában bátran gyönyörködhetnek köztük azok, akik bele mernek vágni egy ilyen kalandba.

A Comic Sans betűkészlet miatti maradandó károsodásokért a GameStar és csapata semmilyen felelősséget nem vállal. Bocsi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)