Hirdetés

Napi büntetés - egy dal arról, hogy miért fájhat nagyon a DayZ

|

A DayZ lényegében egy interaktív Végső állomás, ahol még a létrák is meg akarnak ölni. Énekeljünk!

Hirdetés

Sajnos hónapok óta nem volt időm elővenni a DayZ-t, pedig a legutóbbi Chernarus-i osztálykirándulás óta rengeteg dolog változott, amit bizony ideje lenne már megnézni.

Bekerültek az első járművek, karácsonyra kaptunk öngyilkosságot és kicsit kevésbé fáj már az alfa is, de van, ami nem változik. Chernarus továbbra is egy digitális halálcsapda, ahol még az élettelen tárgyak is az életedre törnek. Vidám hely, na. A DayZ-ben rengeteg különféle módon tudsz megmurnyanni és ezeknek egy részét egy indokolatlanul vidám gyermekdalban szedte össze nekünk az egyik Youtuber. 

Azt hiszem ideje lesz visszanézni egy kicsit a DayZ-be. Hiányzik a játék és hiányzik a remek társaság is. De mielőtt újraindítanánk a Miss DayZ Sofőrjét, egy kicsit talán nem árt majd visszaszokni. Mit gondoltok, legyen újra livestream? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)