Hirdetés

Napi büntetés: egy Pokémon GO-s Snorlax miatt tagadta meg a szolgálatot két rendőr

|

Egy 2017-es incidens miatt két rendőr elvesztette az állását, és úgy néz ki, hogy soha többé nem fogják visszakapni.

Hirdetés

Néhány éve volt egy betörés Los Angelesben, ahol a kiérkező rendőri erőknek erősítésre volt szükségük az ügy lebonyolításához. A környéken állomásozó kollégáik, Louis Lozano és Eric Mitchell erre nem reagáltak, sőt, odébb gurultak a szolgálati autóval.

Amikor a felettesük megkérdezte, hogy miért nem mentek a helyszínre, azt válaszolták, hogy egy nagyon zajos környéken voltak, és nem hallották a rádiót. A magyarázat finoman szólva is gyenge volt, ezért aztán főnökség elővette a jármű belső kamerájának felvételét.

Hirdetés

Hamar kiderült, hogy a két rendőr a Pokémon GO-ról beszélgetett a kocsiban, ráadásul azért gurultak odébb, mert egy Snorlax felbukkant a térképen és el akarták kapni.

"A következő nagyjából 20 percben a kamerarendszer azt rögzítette, ahogy a két személy a Pokémon GO-ról beszélget, miközben különböző helyszínekre tartottak. Ezeken a helyszíneken virtuális lények bukkantak fel a készülékeik képernyőin."

Amikor a megvádolták a párost, azzal védekeztek, hogy csak beszélgettek a játékról, és hozzátették, hogy a beépített kamerarendszernek nem célja a rendőrök magánbeszélgetéseinek kihallgatása. Mindettől függetlenül nem túl meglepő módon kirúgták őket.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Louis Lozano és Eric Mitchell idén kérvényezték, hogy visszakaphassák helyüket az LAPD-nél (Los Angeles Police Department), de a bíró ezt megtagadta. Nagyon úgy tűnik, hogy a Pokémon-mesterekből már sosem lesznek újra rendőrök.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)