Hirdetés

Napi büntetés: egy streamer undorító kajákat evett, ezzel gyűjtött gamer PC-re

|

Az új PC-re természetesen azért volt szükség, hogy elfusson rajta az Elden Ring.

Hirdetés

A világhálón a "cursed food" kifejezés keretében számos olyan ételszörnyeteget találhattok, amik különböző fogások vagy éppen hozzávalók összemixeléséből jöttek létre, és gusztusosnak távolról sem lehetne nevezni őket. Akadnak olyan enyhe példák, mint a müzli gabonapehely helyett tésztával, a nutellával megkent főtt tojás, vagy éppen a zacskós leves és a narancs egyesítése, de olyan elvetemült megoldások is vannak, mint a pizza fogkrémmel való megfűszerezése. 

Hirdetés

Az így létrejött Frankenstein-étkek a legtöbbször nem javasoltak fogyasztásra, inkább csak poénként működnek, de nyilván akadnak olyan eredmények is, amik maximum a gyomrot viselik meg. Egy streamer, bizonyos Savannah Mortenson ezekben látta meg a lehetőséget, amikor elhatározta, hogy neki szüksége lenne egy új gamer PC-re annak érdekében, hogy játszhasson az Elden Ringgel. Savannah nyitott egy ko.fi fiókot az adományok számára, és elkezdte gyártani a TikTok-videókat, amikben különböző ételszörnyetegeket kutyul össze és eszik meg. Például az alábbit: 

A GamesRadar egyik munkatársa megkereste a nőt a kérdéseivel, a beszélgetésből pedig kiderült, hogy a legrosszabb keverék mind ízre, mind állagra az volt Savannah szerint, amelyik McDonald's hamburgert, karamellás jeges kávét és vodkát tartalmazott, miután kikerült a turmixgépből.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A legjobb pedig állítólag egy teljes angol reggeli és egy doboz Foster's sör vegyítése volt. Csodával határos módon Savannah egyetlen alkalommal sem hányta el magát, noha az önként vállalt megpróbáltatások 17 napig tartottak. A streamernek sikerült megszereznie az áhított PC-t, így hamarosan pörgetni fogja Twitchen az Elden Ringet, de előtte még befejezi az L.A. Noire-t. 

Savannah egyébként eljátszott a gondolattal, hogy folytatja a horrorisztikus kajálós videósorozatát is, de immáron nem PC-ért tenné, hanem jótékonysági célokra gyűjtene. "Ha folytatom, akkor heti rendszerességgel fogom csinálni. Természetesen nem naponta. Ez időigényes és fárasztó."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)