Hirdetés

Napi büntetés: elkészült a Super Mario Bros. film rendezői változata

|

Összesen 20 percnyi korábban kivágott jelenet került a Super Mario Bros. filmbe, ami ettől cseppet sem lett jobb.

Hirdetés

Pár éve már előkerült pár kivágott jelenet a botrányosan rossz Super Mario Bros. filmből, most azonban elkészült a teljes Super Mario Bros: The Morton Jankel Cut, vagyis az 1993-as film bővített, rendezői verziója.

A Super Mario Bros. The Movie Archive éveken át dolgozott azon, hogy mindez összejöjjön, most pedig nem csak új jeleneteket (például egy végtelenül fura táncos részletet, mely hiányos öltözetű hölgyeket is megvillant egy klubban) kaptunk. A hasonló felújításokban korábban már bizonyított Garrett Gilchrist ugyanis a meglehetősen pocsék állapotban lévő régi felvételek kipofozásával is megpróbálkozott.

Hirdetés

A Super Mario Bros: The Morton Jankel Cut megtekinthető alább, vagy ha valamiért esetleg nem jelenne meg nálatok rendesen az embedelt verzió, és semmiképp sem akarnátok lemaradni erről a remekműről, akkor ide kattintva magát a forrást is eléritek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)