Hirdetés

Napi büntetés: ilyenek vagyunk mi, gamerek

|

Na jó, azért reménykedünk benne, hogy nem teljesen, de ez a paródiavideó elég szép görbe türköt tart szubkultúránk elé.

Hirdetés

Hiába tolják szándékosan túl a dolgot, van, amivel még mi is tudunk azonosulni a Smosh videójából, amikor a gamer lét furcsaságaival szembesítenek. Nem olyan nagy gáz, ha tud magán (vagy a többi gameren inkább) röhögni az ember.

Hirdetés

Ismersz olyat, aki mindig kilép idegből, vagy olyat, aki minden sarokba benéz, csak hogy meglegyen az utolsó achievement is? Arról a haverról már ne is beszéljünk, aki képtelen normálisan beállítani a mikrofonját, vagy mindmáig a Dreamcastre esküszik. És persze az indie hipszterség is megér egy misét...

A szellemes videóíról híres Smosh YouTube csatornája egy alaposan felnagyított, de legalább annyira szerethető és azonosulható öszeállítással dobta fel a napunkat a legjellemzőbb gamer-típusok közreműködésével:

Nektek melyik az a gamer-sztereotípia, ami legjobban leírja a játékos éneteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)