Hirdetés

Napi büntetés: ez a Fortnite feliratos ing 300 000 forintba kerül

|

A Balenciaga divatmárka összeállt az Epic Gamesszel, hogy összehozzák a világ egyik legdrágább árukapcsolását.

Hirdetés

Alapvetően a világon semmi gond nincs azzal, ha egy játékcég összeáll egy divatmárkával. Láttunk már jól sikerült termékkapcsolásokat a gaming korszakos történelmében, de a mostani nem az.

Az Epic Games és a Spanyolországból indult Balenciaga divatmárka együttműködéséből egy olyan termékvonal jött össze, ami se nem kifejezetten kreatív se nem kifejezetten menő. Mondjuk cserébe olyan drága minden darabja, hogy a kocsid árából sem tudnál összeszedni egy teljes szerelést.

Hirdetés

A lenti képen látható siltes csoda például 395 dollárba (olyan 118 000 forintba) kerül, és olyan elképesztő dizájnelemeket visel, mint a Fortnite felirat és a Retail Row név 13 különböző nyelven.

A lenti pulcsihoz is ugyanezt a megoldást választotta az alkotó, csak ez még hófehér is, hogy az első pizzázós este után megbánhasd életed minden döntését. Mondjuk ez csak olyan laza 725 dollárba (217 000 forint) kerül.

A lenti ing a csúcsa mindennek: a cucc nem csak nevetségesen drága, de a bemutató fotók tanúsága szerint ráadásul úgy is fogsz kinézni benne, mintha egy általános iskolás kisgyerek lennél a menzasorban a tejbegrízedre várva.

Mondjuk ha nem akarod leenni a Fortnite történelem legdrágább előkéjét, akkor jobb ha felkapod még rá ezt az 1300 dolláros farmerdzsekit is, ami egyébként kiválóan passzol a téli gatyáidhoz.

Szerencsére a Fortnite-on belül nem ilyen drágák a Balenciaga cuccok. Az új skinek egyrészt nem is néznek ki rosszul, másrészt 1200 V-Bucksért behúzhatóak. Inkább költsétek arra a pénzeteket (vagy vegyetek egy videókártyát), minthogy egy krumpliszsákba hímzett feliratra áldozzátok a keményen megkeresett fillérjeiteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)