Hirdetés

Napi büntetés: ezt a Death Stranding alapján készült játékot biztosan nem mutatnád meg anyádnak

|

Abban a kétes dicsőségben részesült Hideo Kojima alkotása, hogy paródiát csináltak belőle, méghozzá a pikáns fajtából.

Hirdetés

Ha egy szórakoztatóipari termék sikeres és népszerű, annak előbb vagy utóbb az lesz a sorsa, hogy valaki jobb esetben vicces, ám az esetek többségében a szürkeállományunkat hatékonyan pusztító paródia készítéshez használja fel. A másik lehetőség pedig az, hogy a pornóipar csap le rá kertelés nélkül, mint Sonicra. Ami a Death Strandinggel történt, valahol a kettő között félúton helyezkedik el.

Már elérhető a Steamen az erősen NSFW-kategóriás (értsd: ne a munkahelyeden lesd meg, és otthon is csak akkor, ha nem nyithatnak rád váratlanul) Sex Standing, amelynek alkotói le sem tagadhatnák, hogy Hideo Kojima PlayStation konzolokra és PC-re kiadott játékához fordultak inspirációért.

Hirdetés

Az explicit korhatáros tartalmakban bővelkedő alkotásokra szakosodott Octo Games játékában szintén futárszolgálatot látunk el, méghozzá azzal a céllal, hogy helyreállítsuk a kapcsolatot az egymástól elszigetelődött települések között, ám egyúttal a játékmenet szerves részét képezi a kendőzetlen szex is, ennélfogva a nyitott világú, tűzharccal és fejlődési rendszerrel súlyosbított kaland kizárólag nagykorúaknak ajánlott. Linket ne tőlünk várjatok.

Hogy játékként mennyire állja meg a helyét, és egyáltalán felkeltené-e bárki figyelmét a 18+-os körítés nélkül is, azt nem tudjuk, azt viszont igen, hogy aki nem fáradt bele a csomagok hurcolásába, és készen áll egy második menetre, annak elvileg nem kell embertelenül sokat várnia a Death Stranding 2-re.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)