Hirdetés

Elütötte egy autó, miközben Fallout 4-ezett

|

Újabb bizonyíték, hogy bármikor bármi megtörténhet és sehol nem lehetünk biztonságban. Még a kanapén videojátékozva sem!

Hirdetés

Habár ezt többnyire nem vesszük észre, valójában még a saját otthonunkban is rengeteg veszélyforrásnak vagyunk kitéve, elvégre bármikor kigyulladhat a sütő, megrázhat minket egy elektromos berendezés, vagy akár bármelyik pillanatban elindulhat egy ValóVilág epizód a tévében. Még az a szerencsénk, hogy az ilyen dolgok mindig másokkal történnek.

Ben Rose állítása szerint éppen üldögélt a lakásában és a Fallout 4-et pörgette, mikor egyszer csak a helyzethez képest viszonylag váratlannak mondható dolog történt: elütötte egy Hyundai Sonata. Rose azt nyilatkozta a helyi híradónak, hogy az autó (melynek sofőrje nem rendelkezett biztosítással) egyszerűen áthajtott a falon, aminek következtében megrepedt az egyik csigolyája, illetve a lába is megsérült.

A férfi szerint az egyetlen dolog, ami megvédte a komolyabb sérüléstől, az egyértelműen a gamer szék, amiben játék közben ült: "Kétségkívül a szék volt, ami megvédett. Felfogta az ütést és arrébb is tolt az útból, így nem kerültem a kocsi alá."

A baleset elméletileg azért történt, mert a sofőr véletlenül a gázt nyomta meg a fék helyett, mikor éppen kifordult a társasház parkolójából. Amíg azon elmélkedünk, hogy miért nem engedi el azonnal valaki a gázt, mikor átmegy egy falon, addig én veszek egy gamer széket, hogy velem ez az első emeleti lakásomban ne fordulhasson elő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)