Hirdetés

Napi büntetés: egy srác megivott egy egész üveg Tabasco szószt a Fallout 76 bejelentése miatt

|

Egy rajongó annyira bízott abban, hogy a Fallout 3 újrakevert változatához kapcsolódik majd a bejelentés, hogy még egy őrült fogadásba is beleállt.

Hirdetés

Nemrég hivatalosan is bejelentették, hogy érkezik a Fallout 76, amiről új részleteket valószínűleg majd csak az E3-on fogunk megtudni. Azonban a rajongók egy része szinte biztosan valami egészen másra számított, egyikük pedig sajnos túl magabiztos is volt.

Hirdetés

Egy TheYadda nevű Reddit-felhasználó úgy érezte, hogy a titokzatos streamen a Fallout 3 felturbózott változatával kapcsolatos bejelentést fog tenni a Bethesda, és ebben annyira biztos volt, hogy még azt is bevállalta, hogy megiszik egy egész üveg Tabasco szószt, ha nem így történik.

Nos, nem így történt, TheYadda pedig beváltotta ígéretét.

Ti milyen bejelentésre számítottatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)