Hirdetés

Napi büntetés: gigantikus Oreo kekszet építeni a Minecraftban nem túl hálás meló

|

Egy nagy projekt elején mindig ott a lelkesedés, de ezt a Minecraft-rajongót beteljesedés helyett megbánás várta az útja végén.

Hirdetés

Az idei The Game Awards számtalan érdekes bejelentést hozott, így nem csoda, hogy a megemelt ingerküszöb mellett a játékosok agya némi ürességre, zenre vágyik. Ilyenkor az ember a Minecraft subredditen bámulja a kreatív alkotók elképesztő műveit, hogy kicsit kiszellőztesse a fejét, így tágul a tudat horizontja, sok száz óra alkotói munka csodálata pedig sosem ártott meg még senkinek.

Legújabb kedvencünk a lenti Oreo, amit egy lelkes tartalomgyártó rakott össze Survival módban modok, vagy bármilyen más ügyeskedés nélkül. Az egyetlen "csalás" a folyamatban az volt, amikor a streamer nézői lepakoltak némi alapanyagot.

Hirdetés

NomALlama összesesen 13 napot töltött azzal, hogy összegyűjtse a szükséges eszközöket, köztük a 46 727 kockányi betont, amiből a nagy keksz elkészült. A közepét gyertyákkal töltötte fel, hogy elkerülje a szörnyek felbukkanását.

Amikor Redditen a közösség kikérdezte őt a következő projektjével kapcsolatban, akkor ezt a választ adta:

"A következő Oreo tervem a nagy semmi, mert soha többé nem követem el ezt a merényletet magam ellen."

A tanulság: ne töltsetek 2 hetet egy digitális Oreo felépítésével. Láthatóan nem teszi boldoggá és teljessé az embert, de azért az eredmény mutatós, nem?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)