Hirdetés

Napi büntetés: hivatalos főcímdalt kapott az Xbox Game Pass, te is énekelheted

|

A Microsoft retró stílusú muzsikával igyekszik tudatni velünk, miért is király a szolgáltatása.

Hirdetés

Jelenleg az Xbox Game Pass óriási érv lehet amellett, hogy a konkurens gépek helyett egy Windows 10-es PC-n vagy Xbox-konzolon pörgessük kedvenc játékainkat, hiszen az előfizetéses szolgáltatáson keresztül rengeteg címet érhetünk el egy nem túl magas havi díjért cserébe.

Ráadásul elég gyakori, hogy az új játékok már a megjelenésük napján bekerülnek a kínálatba, így a Microsoftnak valószínűleg tényleg nem kell sokat érvelnie a cucc mellett, de a jelek szerint azért pörög a marketing kampány.

Hirdetés

Ezúttal egy egészen különleges produkciót kaptunk az Xbox háza tájáról, méghozzá egy, a '80-as évek klasszikusait idéző dalt, ami gyakorlatilag az Xbox Game Pass főcímdala is lehetne. Az egészen jópofa dalszöveg ráadásul kifejezetten informatív is, hiszen a meghallgatása után tényleg okosabbak lehetünk a szolgáltatást illetően.

Nem is érdemes tovább ecsetelni, hogy miért lett király a dal, szóval következzen is az All on Game Pass a Microsofttól!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)