Hirdetés

Napi büntetés: így fut a Halo Infinite egy e-book olvasón

|

Mert hát ki ne akarna futtatni egy gyönyörű és pörgős lövöldét egy fekete-fehér e-ink megoldással működő képernyőn?

Hirdetés

Groteszk világunkban szép hagyománya van annak, hogy egyes jelentős szabadidővel és megfelelően elborult szellemmel megáldott tech-mágusok olyan dolgokra pakolnak játékokat, amiket a legkevésbé sem erre találtak ki. A Doom például már billentyűzetek LCD kijelzőitől az okoshűtő-képernyőkig mindenen futott már, persze a Doom még a Doomban is nyomható.

Ezúttal Achilleswing ugrott neki a kísérletezgetésnek, mely során e-olvasóján próbált játékokat futtatni. Az eredmény meglepően vállalható lett.

Hirdetés

Achilleswing egy Android-alapú olvasót használ, így arra játékokat csempészni nem a legnehezebb feladat. Streaming segítséggel még a Halo Infinite-et is futásra bírta, ahol azonnal be is ugrott egy többjátékos meccsbe.

Az alacsony képfrissítési sebesség, és a színek hiánya megkeserítették az élményt, de a natív Androidos játékok esetében már vállalhatóbb volt a dolog. A Grand Theft Auto III például még ezen a képernyőn is alkalmas arra, hogy elszórakoztasson valakit a buszon ülve.

Achilleswing összerakott egy egész subredditet az "e-ink támogatotta játékélmény" megosztására. Ott találtok még videókat a Star Wars: Knights of the Old Republicról vagy a The Elder Scrolls III: Morrowindről is.

Akármelyik játékot is nézzük, az élmény még mindig jobb, mint a terhességi teszten Doomozás.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)