Hirdetés

Napi büntetés: ilyen anime játék lenne Johnny Depp és Amber Heard pereskedéséből

|

A bírósági huzavona rengeteg paródiát ihletett, természtesen az Ace Attorney stílus sem maradhatott ki.

Hirdetés

Még messze a vége a Johnny Depp és Amber Heard pereskedésének, ami szinte teljesen a nyilvánosság előtt zajlik. Rengeteg videó került ki eddig Depp és Heard meghallgatásairól is, az érdekes és néha abszurd jelenetek pedig értelemszerűen számos tartalomgyártót is megihlettek.

A Twitch-streamerek egy része élőben követi az eseményeket, nem maradnak el a reakciós videók sem, illetve még a Saturday Night Live is készített paródiát. Egy videós viszont kreatívan egy jogi drámára épülő videojáték, az Ace Attorney sorozat alapján mutatja be egy sorozatban a pereskedés legfontosabb pillanatait.

Hirdetés

Marimomo Morimo az Ace Attorney alapján gyártott egyedi animációkat, az epizódok pedig egyre népszerűbbek. Az első, mindössze egy perces klipet már hosszabb jelenetek is követnek, az egyik epizód már több mint hét perces.

Az animátor folyamatosan követi a per történéseit, így mindig aktuális, vicces szituációkat emel ki. Az Objection! Hearsay! című sorozat már a hatodik résznél tart, és a jelenlegi trendek alapján még jó sok epizódot meg fog élni.

Ha kedvelitek az Ace Attorney stílusát, vagy csak kíváncsiak vagytok, milyen lenne a tárgyalás egy anime univerzumban, mindenképp adjatok egy esélyt Marimomo sorozatának.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)