Hirdetés

Napi büntetés: ilyen lenne a Cyberpunk 2077 hangalámondásos VHS filmként

|

A Cyberpunk 2077 a nyolcvanas évek magyar rögvalóságában egészen érdekes gellert kap, DesterCalibra munkája egy egészen bizarr és vicces kombót szült nekünk.

Hirdetés

Láttunk már egészen ámulatba ejtő Cyberpunk 2077 rajongói filmeket, de az sosem jutott eszünkbe, hogy milyen is lenne a 80-as években egy alaposan megtépázott VHS kazettán nézni az év egyik legjobban várt játékának cselekményét. Ha esetleg nem ismernétek a jelenséget, akkor annyit érdemes tudni, hogy annak idején a videokazettákon érkező kalóz filmek rettenetes minőségben, az eredeti szinkronra monton hangon rátolmácsoló hangalámondással kerültek a magyar háztartásokba, ez pedig egy olyan kulturális sokk maradt, ami legendássá tette ezt a korszakot. 

Hirdetés

A jelenség persze nem túl bonyolult, ami ennyire rossz, az már idővel hipszter módon jó lesz, és tényleg kellemes a nosztalgia, itt találhattok pár példát: 

Egyik kedves olvasónk küldte nekünk DesterCalibra legújabb munkáját, ami gyakorlatilag ennek a korszaknak állít mementót a Cyberpunk 2077 E3 trailer hangalámondásos változatával, csodálatos VHS csíkokkal és pocsék fordítással, ahogy azt illik:

Szép lövés volt, köszönjük!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)