Hirdetés

Napi büntetés: ilyen lenne a Mass Effect Austin Powersszel a főszerepben

|

Őfelsége titkolt ügynöke sok dologban hasonlít Shepard parancsnokra, videós bizonyítékunk van rá.

Hirdetés

Ti feltettétek már magatoknak azt az égető kérdést, hogy milyen lenne, ha Mike Myers halhatatlan karaktere, Austin Powers vállait nyomná a galaxis megmentésének súlya?

Mi sem, viszont egy mémeket előszeretettel gyártó youtuber, bizonyos eli_handle_b megtette helyettünk is, és egy pazar videóban mutatja be, hogy mennyivel nehezebb dolguk lett volna a reapereknek, ha Dr. Genya legnagyobb nemezise védte volna Földet a Mass Effectben. 

Hirdetés

Első hallásra talán katyvasznak tűnhet a crossover koncepciója, viszont az alábbi összeállítás bebizonyítja, hogy Szőr Austin Powers tökéletesen illeszkedik a BioWare virtuális univerzumába, sőt! A videó készítőjének sikerült úgy belehelyeznie kedvenc kémünket az események sűrűjébe, hogy ember - vagy turián, netán aszári - legyen a talpán, aki meg bírja állni nevetés nélkül. 

Ha hasonló őrültségekre vágytok, nézzetek körül az ötletgazda csatornáján, hiszen olyan elvetemült vegyítések vannak, mint Patrick Bateman a Fallout 4-ben vagy Walter White a Half-Life 2-ben.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)