Hirdetés

Napi büntetés: ilyen lenne egy Super Mario játék, amiben Chris Pratt a főszereplő

|

A számtalan Unreal Engine 5 vízió tengerében frissítő hullám megálmodni, milyen lehet majd Chris Pratt Super Mario bőrében. Egy játékban.

Hirdetés

Hamarosan, a nem túl távoli jövőben létezni fog egy Mario animációs film, amiben Chris Pratt adja majd a világ legismertebb vízvezeték szerelőjének hangját. Az Illumination készülő projektje a jövő héten fogja megmutatni magát egy New York Comic-Con trailerben, de nekünk addig sem kell nélkülöznünk a filmsztár jelenlétét.

A Re-Imagined Games csatorna gazdája elkezdett dolgozni egy szuper realisztikus Super Mario Bros. remake-en, amit az Unreal Engine hajt, és aminek ténylegesen Chris Pratt a főszereplője, vagyis saját maga válik a legendás vízvezetékszerelővé, ami már első hallásra is meglehetősen groteszk. 

A legrosszabb része a dolognak, hogy működik. A cucc egész jól néz ki, és bár ez nem nagy eredmény az Unreal Engine-t ismerve, de be kell vallani: kicsit lenne kedvünk kipróbálni.

Hirdetés

Nem is szaporítjuk a szót, nézzétek meg az alkotást:

A készítő egyébként így nyilatkozott saját adaptációja kapcsán:

"Elkezdtem ábrándozni arról, hogy milyen lenne, ha tényleg Chris Pratt, Charlie Day, Anya Taylor-Joy, Jack Black és Keegan-Michael Key lennének a főszereplők egy realisztikus Gomba Királyságban. Egy nagyon mókás ötletnek tűnt, ezért álltam neki felépíteni ezt a játékot. Semmilyen fejlesztői tapasztalatom nincs, az Unreal Engine-t az alapoktól tanulom, és menet közben szedek össze minden technikát, hogy felépíthessek egy ténylegesen király akciójátékot."

A srác saját bevallása szerint jelenleg három pályánál tart, de ennél sokkal többet szeretne elkészíteni, a videót látva mi még nehezen tudjuk elképzelni, mi lehet majd ebből, de izgatottan várjuk. Nektek hogy tetszik a projekt?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)