Hirdetés

Napi büntetés: ilyen lenne Ríviai Geralt aputesttel

|

A The Wticher játékok szörnyvadászatához jó fizikum kell, de miért ne lehetne Geralt sörhasú kalandor? Van ilyen mod is!

Hirdetés

Végigjátszhatjuk akárhányszor a The Witcher 3: Wild Huntot, Dark Soulst varázsolhatunk belőle, akár még a farkasokat is magunk mellé állíthatjuk, de mi történik akkor, ha egyszer a The Witcher univerzumának legelhivatottabb szörnyvadásza visszavonul, hátrahagyja a kardozást és Yennefer/Triss/Keszeg oldalán végre megpihen? A választ egy új mod képében találtuk meg.

Hirdetés

A HackerAxe által megálmodott Dad Bod Geralt mod segítségével bárki átélheti majd, hogy milyen az, ha a Fehér Farkas elereszti magát és aputestet növeszt. A hiánypótló alkotás egyelőre még csiszolás alatt áll, de készítője folyamatosan frissíti és olyan tárgyakkal teszi még ellenállhatatlanabbá a látványt, mint Geralt híres kádja, fegyveröve és páncélja. Nézzétek meg a saját szemetekkel:  

Ha felkeltette a figyelmeteket a pocakos Geralt, akkor a Nexus Mods felhozatalában megtaláljátok. Valaki egyébként berakhatná Dad Bod Geralt mellé Bro Thort is, biztosan azonnal meglenne a kölcsönös szimpátia és megértés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)