Hirdetés

Ilyet még Lara Croft sem tud az íjjal

|

Hiába a Tomb Raider vagy a Crysis 3 menő mozdulatai, egy profi srác olyan trükköket mutat a nyilakkal, amit még a kitalált karakterek is megirigyelhetnek.

Hirdetés

Egyre népszerűbbé válik az íjászat a videojátékoknál, a jövőben például a The Legend of Zelda, a Rise of the Tomb Raider és a H1Z1 címekben is lesz lehetőségünk ilyen módon harcolni. Persze a játékbeli nyilazás meg sem közelíti a valódi sportot, azzal pedig köszönőviszonyban sincs, amit Lars Andersen művel.

A srác egy közel hatperces videóban mutatja be íjászati tudását, de nem akármilyen trükkökkel szédít. Van, hogy egy kilőtt nyilat kap el, majd azonnal célba talál vele. Előfordul, hogy lábbal használja az íjat vagy éppen a felé kilőtt nyílvesszőt lövi ketté, de képes egy focipálya egyik feléből levadászni a másik felében szobrozó bábukat. És ezek még csak a legalapvetőbb kunsztjai. Tényleg hihetetlen a srác.

Mit szóltok? Részünkről jöhetne egy ilyesmi videojáték karakter is...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)