Hirdetés

Napi büntetés: Jill Valentine akkor is zongorázik, ha elszabadul a pokol

|

Beethovent félbehagyni a közízlés ellen való vétek, még akkor is, ha közben a Resident Evil pátosz hamar rossz fordulatot vesz...

Hirdetés

A Resident Evil játékok rengeteg emlékezetes percet tartogatnak, és ezek közül néhány az alkotók kikacsintása a rajongók felé. Ez egyik ilyen jelenetet figurázta ki most egy videós, aki a Resident Evil 5 eleve főhajtásnak szánt zongorás jelenetet alakította át egy kicsit, hogy zavartalanul élvezhessük Jill Valentie játékát. Oké, nem annyira zavartalanul.

Hirdetés

Az első rész remek húzása volt, hogy két karaktert, Chris Redfiledet és Jill Valentine-t is irányíthattuk. Noha nem különbözött olyan sokban a két szereplő kampánya, mint a második részben Leoné és Caire-é, azért akadtak eltérő mozzanatok; ilyen volt egy zongorás rész, ahol Jill a Holdfény szonátát lejátszva könnyedén kinyit egy titkos ajtót, míg Chrisnek beletörik a bicskája Beethoven darabjába. Ezt idézték meg az alkotók a Resident Evil 5 Lost in Nightmares DLC-jében, ahol a páros ugyanilyen módon nyit ki egy rejtett átjárót:

A SIKSHADOW nevű YouTube csatornán (sok-sok évvel ezelőtt, de csak most futottunk bele) jelent meg egy videó, ahol ezt a jelenetet átalakítva láthatjuk, egészen csodálatos összkép kerekedik ki a dologból:

Persze mind tudjuk milyen idegesítő, amikor valaki félbehagyja Beethoven egyik szerzeményét, így jó, hogy végre valaki megfelelő komolysággal kezeli a legendás zeneszerző munkásságát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)