Hirdetés

Napi büntetés: kicsit szégyelljük, de ezeket a Cyberpunk 2077-es vécéket is elfogadnánk

|

Ha már egyszer minden IS készült a bögréktől a gamer székekig, miért épp Cyberpunk 2077-es vécéket ne lehetne kapni?

Hirdetés

Azt, hogy hét évvel bejelentése után még mindig nem jelent meg a Cyberpunk 2077, még fájóbbá teszi, hogy különböző ajándéktárgyak, perifériák, egyedi, hivatalos Xbox One X ezzel szemben már jó ideje kapható. Nem lennénk azon rajongó helyében, aki feldíszítette a szobáját az áprilisi megjelenésre készülve, és amikor október végén sokadjára is elhalasztották a játékot, kalapáccsal verte szét az egészet. Nem tudjuk, volt-e ilyen, de nem nehéz elképzelni.

Hirdetés

Mindenki érzi, hogy ez már necces, egy redditező pedig előállt két, Cyberpunk 2077-témájú vécével. Az egyik hagyományos sárga, rajta a jellegzetes vonalakkal és a játék logójával, a másik, egy fokkal menőbb pedig fekete, a Keanu Reeves által megformált Johnny Silverhand bandája, a SAMURAI logója díszíti az ülőkéjét. Őszintén nem tudjuk, melyik kellene jobban, de talán az, ami illik a csempéhez. (Azért a sárga színnek is vannak előnyei.)

Take a sh*t like a real Netrunner from r/cyberpunkgame

Viccet félretéve: ha lehetőség adódna, rendelnétek egyedi gamer vécét? RGB világítással vagy anélkül tetszene jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)