Hirdetés

Napi büntetés: egy kutyus, aki előhozza a Hadokent

|

Sok mindent láttunk már az évek során, de az még új, hogy egy gazdi arra tanítja be szeretett négylábúját, hogy elővarázsolja a Hadokent a Street Fighter 5-ben. Azta!

Hirdetés

A kutyák képesek trükkökre, ez nem új. Rengeteg tud átfordulni, pitizni vagy éppen halottnak tettetni magát és a labdákkal is igen ügyes kunsztokat tudnak bemutatni, de az viszonylag ritka, hogy egy eb a videojátékok területén is sikereket érjen el. 

Jess Bell méltán lehet büszke legjobb kis barátjára, a 7 éves ausztrál juhászkutyára, Cohenre. Egy egész csatornát szentelt a blöki menő megnyilvánulásainak, amelyek közül a legállatabb egyértelműen a Street Fighter 5-ös mutatványa: az orrával és a jobb mancsával képes elővarázsolni a Hadokent! 

A gazdi biztosított mindenkit róla, hogy nem egy felvételt láthatunk és nem egy szerencsés véletlenről van szó, a kutyáját valóban betanította arra, hogy előhozza a legendás támadást. Ha szeretnétek kicsit felvidulni, mindenképpen nézzétek meg a csatorna többi videóját is.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)