Hirdetés

Napi büntetés: egy srác kikapott League of Legendsben, majd átfejelte a monitort

|

Sokféleképp lehet kezelni egy vereséget, de nem biztos, hogy a monitor átfejelése a legjobb módja.

Hirdetés

Biztosan veletek is előfordult már, hogy elvesztettetek egy meccset valamelyik játékban. Ilyenkor az ember eléggé frusztrált tud lenni, kifogásokat keres, a csapattársakra keni az egészet, vagy belefejel a képernyőbe. Mindenki máshogy vezeti le a feszültséget.

A kínai Lanzhou városában egy League of Legends játékos idegességében átfejelte egy internet kávézó monitorját, mert a csapattársai gyengén játszottak és elvesztették a meccset. Amíg az ott dolgozók segítettek a pórul járt srácnak kiszedni a fejét a képernyőben tátongó lyukból, addig a többi ott tartózkodó képeket osztott meg a neten, így mi is láthatjuk, mi történt.

Az eset kapcsán egy helyi lap munkatársa ellátogatott a kávézóba, ahol a személyzet megerősítette a történteket, viszont az üzletvezető tagadta az egészet, és addigra már a monitort is kicseréltette.

Nektek mi volt eddig a legdurvább reakciótok egy elvesztett meccs után?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)