Hirdetés

Napi büntetés: macskák költöztek a Resident Evil Village Dimitrescu-kastélyába

|

Prémiumot érdemelnek a Resident Evil marketingesei.

Hirdetés

Kiváló játék lett a tegnap megjelent Resident Evil 4 remake, de lassan jobban lelkesedünk a játék reklámkampányáért, amit japán marketingeseknek köszönhetünk. Már három epizód megjelent a Resident Evil 4 animéből, a PlayStation Japan pedig egy a sorozat előző részéhez, a Village-hez kapcsolódó videóval kívánt besegíteni.

A Resident Evil 4 remake megjelenésének örömére ugyanis kiadtak egy rövid videót, amiben a Dimitrescu kastély modelljét láthatjuk, melyet úgy állítottak össze, hogy abban kényelmesen elférjen néhány macska is.

Hirdetés

Nem kell értelmet, célt, vagy bármi mögöttes mondanivalót keresni, csak szippantsátok magatokba az élményt, lelkendezzetek azon, hogy a cicák aranyosak, és egyet sem kellett megölni a játékban. Sajnos a kastélyt nem lehet megvásárolni, de a kreatívabb játékosok megpróbálhatják lemásolni - szépen mutatna a sarokban, az alkatrészek dobozait pedig örömmel fogadják majd az állatok.

Ha esetleg inkább a Resident Evil 4 remake-kel töltenétek el az időtöket, adunk pár tippet ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozzátok ki belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)