Hirdetés

Napi büntetés: már a FIFA 23 gameplay videójában is bugos az egyik játékos

|

Pont akkor vágta magát T-pózba, amikor a narrátor a játék fejlődéséről beszélt. Egyszerre kínos és vicces.

Hirdetés

Az EA Sports által kiadott utolsó FIFA epizód lesz a FIFA 23, amellyel az Electronic Arts igyekszik megmutatni a játékosoknak, hogyha minőségi focis játékra vágynak, akkor érdemes lesz velük tartani az EA Sports FC szériával is.

A vállalat nemrég kiadott egy hosszú gameplay videót, amelyben bemutatta, hogy milyen újítások teszik jobbá az új részt a jelenlegi generációs változatok esetében (mint például a HyperMotion 2.0 technológia), azonban némi homokszem került a marketinggépezetbe, ugyanis benne maradt egy kellemetlen baki a prezentációban. 

Hirdetés

A legtöbben nem vették észre a turpisságot, de néhány sasszemű gamer igen - nekik köszönhetően már mi is megcsodálhatjuk, hogy az alábbi videóban 3:06-nál pont azután vágja magát T-pózba az egyik játékos a háttérben, miután a fejlesztői kommentár azt fejtegette, hogy a játékosok labdatechnikáját igyekeztek új szintre emelni a valós foci alapján: 

Egy másik felhasználó arra is rámutatott, hogy ez vélhetőleg nem is egy virtuális játékos, hanem kettő: a Dortmund és a Real Madrid egy-egy focistája, akik összeolvadtak a meccs hevében (elég megnézni a fehér-sárga foltos mezét, miközben az egyik csapat sárgában, a másik fehérben van): 

Az már csak grátisz, hogy ha 3:08-nál megfigyeljük, akkor a Real Madrid egyik játékosa elfordul és álmodozón a távolba bámul, látszólag tudomást sem véve az éppen előtte lévő labdáról. Eddig ez nem nevezhető makulátlannak, de várjuk meg a megjelenést, mindenről beszámolunk majd nektek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)