Hirdetés

Napi büntetés: Mario Kart lesz a Bloodborne-ból

|

A Bloodborne demake mögött álló jómadár tényleg versenyzős játékot csinál a FromSoftware komor játékából.

Hirdetés

Viszonylag nagy egyetértés van abban, hogy a 2015-ben debütált Bloodborne az egyik legkiemelkedőbb PlayStation-exkluzív lett, így hát nem is meglepő, hogy sokan szeretnék, ha már végre PC-n is megkezdődhetne vadászat.

Sajnos arról nincs hivatalos információnk, hogy egyáltalán tervben van-e egy újabb port, viszont létezik egy rajongói projekt, a Bloodborne PSX, ami retró grafikával ugyan, de jól átadja Yharnam hangulatát a PC-s tábornak is. A demake-et készítő Lilith Walther megállhatott volna itt, hiszen valószínűleg már ennyivel is sok rajongót szerzett magának, de nem így történt.

Hirdetés

Walther ugyanis a világ elé tárta következő grandiózus vállalkozását, amiben a hírhedt vadász rondaságok mészárlása helyett versenyezni fog. Látszólag nem egy korai (vagy késői, hiszen ilyen poént elsütöttek már) áprilisi tréfáról van szó, tényleg készülőben van a Bloodborne Kart, és már egy kedvcsináló trailer is érkezett hozzá, amin kegyetlen vadászunk éppenséggel motorra pattan.

Pontos megjelenési dátumot még nem ismerünk, Walther szerint akkor jelenik majd meg a cucc, ha már elkészült. Így nyilván azt sem tudni, hogy vajon milyen járgányokkal feszülhetnek egymásnak a versenyzők, sőt az is rejtély, hogy egyáltalán kik állnak majd pilótának. Azért a Harley-n repesztő Father Gascoigne ütős látvány lenne, a Cleric Beast pedig beülhetne egy IFA-ba, már az sem lenne túl meglepő.

Szerintetek miből lehetne még jó Mario Kart-szerű játékot csinálni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)