Hirdetés

Napi büntetés: Michael Scott-tal egy kicsit még jobb a Mass Effect

|

Steve Carell mindent belead, és biztosan feldobja a napodat.

Hirdetés

A YouTube-ban az a jó, hogy szinte minden nap ad nekünk beszédtémát. Vagy azért, mert a végtelen jótékonykodást is vannak, akik ott rossz néven tudják venni, vagy mert éppen olyan szuper funkciót vezetnek be, mint a közös élő adások lehetősége, amivel újabb szuper opciót adnak az alkotók kezébe.

Most pedig épp egy nagyon mókás videót kaptunk, amiben A hivatal egyik karakterét, Michael Scottot láthatjuk, csak épp nem a megszokott környezetben.

Hirdetés

A napokban az eli_handle_b.wav nevű YouTuber feltöltött egy videót, aminek nemes egyszerűséggel a "Michael Scott in Mass Effect" címet adta. Ahogy arra a lényegretörő leírás alapján számítani lehet, a Steve Carell által megformált karakter számos, a sorozat szempontjából jelentős jelenetben tűnik fel. Ilyen például a Normandy pusztulása a Mass Effect 2-ben, a Citadelen tartott táncparti, és egy forró pillanat Miranda Lawsonnal.

Az eli_handle_b.wav által feltöltött videó nem csak egy egyszerű zöld hátteres mókolás, a készítő különösen nagy figyelmet fordított arra, hogy Michael a lehető legjobban beleolvadjon a környezetbe, fergeteges az egész.

Érdemes egyébként a készítő egész csatornáját átböngészni, vannak még gyöngyszemek a feltöltések között. Írtunk is már néhány ilyenről, például amikor Leslie Nielsen emelte a Detroit: Become Human fényét, az sem volt egy mindennapi videó.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)