Hirdetés

Napi büntetés: mit szól egy szerelő egy babbal telerakott PC-hez?

|

Szürreális pillanatokat élt át a szaki, mikor kihívták a géphez.

Hirdetés

A világ szervizeinek szakemberei valószínűleg már temérdek furcsa dologgal találkoztak a számítógépházakat vizsgálva, amelyek hozzá nem értésből és/vagy nemtörődömségből kerülnek oda, viszont az aktuális eset nem véletlen, kifejezetten az átverés volt a célja. 

Hirdetés

Az egyik internetes tréfagyáros, RossCreations azt találta ki heccből, hogy megtölti a PC-jét babokkal, majd kihív egy hozzáértőt, aki megvizsgálja, hogy mi lehet a masina baja. A reakciót természetesen felvette és megosztotta Twitteren, így ti is megnézhetitek, hogy miképpen reagálhat valaki egy ilyen váratlan dologra. SPOILER: úgy reagált, ahogy bármelyikőnk tette volna, csak kevesebb káromkodással. 

Mit lehet ehhez hozzátenni? Manapság már a PC-knél sem babra megy a játék. A témában ajánljuk még egyébként a BeansInThings subredditet, ahol olyan dolgokban van bab, amikben nem kellene lennie.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)