Hirdetés

Napi büntetés: Mortal Kombat a Marióban

|

A világ egyik legcukibb játékát összeereszteni az egyik legbrutálisabbal egy kicsit furcsa. Mintha tejeszacskóból szürcsölnéd a sört.

Hirdetés

Ed Boon valószínűleg nem erre gondolt, amikor a Mortal Kombat X-ben vendégszereplő titokzatos karakterről beszélt, illetve valószínűleg a Nintendo sem ebbe az irányba szeretné bővíteni a legsikeresebb franchise-ját. Pedig...

Előre is bocsánatot kérek, a nyugalom megzavarására és a gyerekkori emlékek sárba tiprására alkalmas képsorok következnek. Egy NicksplosionFX nevű YouTube-er keze munkáját dicsérik a következő videók, aki szabadidejében azzal szórakozik, hogy a Mario sorozatba oda a legkevésbé sem illő elemeket kever oda. Most Mortal Kombat karaktereket szabadított rá Mario világának békés népére. Szinte szégyellem magam, hogy ezt mennyire játszanám.

Ha esetleg ez nem lett volna elég, akkor itt az eredeti, Scorpionos végigjátszás is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)