Hirdetés

Napi büntetés: ne hívj rendőrt anyádra, ha megváltoztatja az Xboxod jelszavát

|

Nagy családi dráma rázta meg Kanadát, amikor egy anyuka meglépte az elképzelhetetlent.

Hirdetés

A "hogyan kerüljünk a hírekbe" című műsorunk mai adásának egy kanadai tinédzser a főszereplője, aki nem vette jó néven, hogy édesanyja kizárta őt a konzoljából. Az anyuka megváltoztatta a jelszót, ezzel pedig értékes gaming órákat lopott el ettől az ifjú zsenitől.

Hősünk más megoldást nem látva, betárcsázta a 911-es segélyhívó számot, és a rend hű őreihez fordult segélykiáltásával. Az eredmény meglepő volt, legalább is számára biztosan, mert nem kapta azt a megértést és szakszerű intézkedést, amire titkon számított gyermeki lelke.

Hirdetés

A haltoni rendőrség erélyesen jelezte, hogy a 911 nagyon nem arra szolgál, hogy annak üzemeltetői elsimítsák a családi konzol hozzáférhetőségével kapcsolatos vitákat. Ezt Twitteren is jelezték később.

"Sosem gondoltuk volna, hogy ezt kell mondanunk, de most itt tartunk. Az, hogy édesanyád megváltoztatja az Xboxod jelszavad, NEM elég nyomós ok arra, hogy a 911-et tárcsázd. Igen, ez megtörtént."

A 911-et valód vészhelyzetekre tartják fenn, és ugyan megértjük, hogy valaki komoly gondnak éli meg a Gears 5 küldetéseinek kihagyását, de a társadalom egésze kevésbé érzékeny, a virtuális tapasztalati pontok hiányára. Szerintünk is tragédia.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)