Hirdetés

Napi büntetés: nem gondolnád, mennyire tökéletesen illik Borat a Resident Evil 4 világába

|

Ha már Kevin McCallistert is járt a Resident Evil: Village kastélyában, Borat is megérdemel egy esélyt a Resi 4 remake falusijai között.

Hirdetés

Személyes vallomással kell kezdenem, ha bárki kicsit is ismer, az tudja, hogy elvakultan rajongok a Capcom Resident Evil sorozatáért, még úgy is, hogy képes vagyok látni annak kisebb-nagyobb hibáit. Ezeket a tesztekben természetesen alázattal meg is osztom veletek, de a saját kis világomban tökéletesnek látom az egészet, odáig vagyok a hangulatáért, és persze imádok minden paródiát, mémet, ami ezzel kapcsolatos. Ezért lett most csodás a szombat reggelem, nyilván muszáj is megosztanom veletek az élményt.

Eli_handle_b.wav neve nem csak azért lehet ismerős, mert mondhatni furcsán egyedi, hanem mert csodálatos paródiavideókat készít a videojátékok képsorait kedvenc filmes hőseivel vegyítve. Így összeházasította már a Reszkessetek, betörőket a Resident Evillel, és így járhatott a Beverly Hills-i zsaru a Cyberpunk 2077-ben, de még Ace Ventura is meglátogathatta Night City városát. Személyes kedvencem a Csupasz pisztoly filmek Frank Drebin hadnagya volt a Detroit: Become Humanben, de ez csak eddig volt igaz. Mert jött Borat...

Hirdetés

Ugyan kevésbé kelet-európai, mint a Village, azért a Resident Evil 4 világa is tökéletes ahhoz, hogy Borat otthon érezze magát, és már vártam, hogy Ada Wong milyen hatással lesz hősünkre. Nyilván az történt, amit gondoltam. De az egész videó parádés, nézzétek meg!

Én akkor mára végeztem is az internettel, köszönöm, mindenem megvan.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)