Hirdetés

Napi büntetés: tudtátok, hogy a Rainbow Six: Siege Blackbeardje igazából határőr?

|

Az ország egyik tévécsatornája egészen érdekes módon illusztrált egy határvédelemről szóló hírt.

Hirdetés

A játékfejlesztők néha eléggé élethű művészi rajzokat készítenek a különféle alkotásokhoz, így könnyen előfordulhat, hogy a megfelelő utánajárás nélkül valaki valódinak állít be egy játékhoz készült anyagot. Most is valami ilyesmi történt, és valószínűleg sokan meglepődtek, amikor meglátták, hogy mi van a képernyőn.

Hirdetés

A Univision Arizona nevű televíziós csatorna alapvetően az Arizona államban élő spanyol népcsoportoknak sugároz különféle műsorokat, nemrég pedig arról adtak hírt, hogy az USA elnöke, Donald Trump milyen intézkedéseket tervez a bevándorlók ellen az ország déli határán. Ebben még semmi különleges nincs, viszont a csatorna úgy döntött, hogy a Rainbow Six: Siege egyik támadójával, Blackbearddel illusztrálja a beszámolót, akiből így egycsapásra határőr lett.

Saw Blackbeard on the news today from r/Rainbow6

Nem ez az első ilyen eset, valószínűleg nem is az utolsó lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)