Hirdetés

Napi büntetés: soha nem leszel olyan menő, hogy furulyával told a Warzone-t

|

Minket már a fordított egér teljesen összezavar, ez a srác meg furulyával tolja a fejlövéseket a Warzone-ban.

Hirdetés

A játékosok kreativitása néha tényleg határtalannak tűnik, a legszélsőségesebb módszereket találják ki arra, hogyan irányíthatnák szeretett játékukat, legyen az valamilyen FPS, egyszemélyes kaland, vagy valamilyen versenyjáték. Emlékeztek arra, amikor valaki banánnal nyomta le az Elden Ring bossát? Na ugye.

Az sem ritka, hogy valaki hangszerrel játszik, az alábbi videó azonban egy egészen új szintre emeli a műfajt.

Hirdetés

Talán kijelenthetjük, hogy a legtöbbünknek már az is teljesen ellehetetleníti a játékok irányítását, ha véletlenül elállítódik az Invert Look, de akadnak olyanok, akik még egy furulyával is képesek profin irányítani egy FPS játékot. Ez ám az elhivatottság.

A fegyver becélzásának, a négy iránynak és a lövésnek is külön hangja van ebben a rendszerben, konkrétan zenével ölhetünk, Deano arcán pedig látszik, hogy nagyon összpontosítania kellett, de végül megérte az erőfeszítés, ugyanis

a furulyája segítségével lőtt ki valakit mesterlövész puskával a Warzone-ban.

Az nem valószínű, hogy a hamarosan megjelenő Modern Warfare 2-ben natívan támogatott irányító lesz a furulya, az viszont biztos, hogy sok izgalmas tartalom lesz majd a játékban, amiről ma este többet is megtudunk. Tartsatok velünk, itt a GSO-n mindenről beszámolunk nektek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)