Hirdetés

Napi büntetés: Sonic-maszkban ment bankot rabolni egy floridai férfi

|

A fegyverek terén is rendhagyó választást demonstrált a bankrabló.

Hirdetés

A "hamar munka ritkán jó" mondása ugyan számos szakmára igaz, de a bankrablás biztosan nincs ezek között, hiszen a sikeres akciók szempontjából kulcsfontosságú, hogy az elkövető még lehetőleg jóval a zsaruk kiérkezése előtt kereket oldjon.

Talán ezért is döntött úgy egy floridai férfi, hogy a játékvilág leggyorsabb karaktere, Sonic arca mögé bújva próbál kifosztani egy bankfiókot. Ha csak a sikeres menekülés szempontjából értékeljük a logikát, a rabló végül jó lóra (vagyis sündisznóra) tett, kísérletét azonban mégis inkább kudarcként könyvelhetjük el.

Hirdetés

Elsőként egy helyi lap számolt be róla, hogy a bankrabló február 2-án sétált be a Florida Credit Union hálózat delandi fiókjába, fején az ominózus Sonic-maszkkal. Lőfegyver helyett azonban egy egyszerű kalapácsot lóbált a kezében, amivel nem igazán sikerült ráijeszteni a bank alkalmazottaira, pedig még a pénztár ablakának is odacsapott vele.

Az elkövető szerencsére nem volt elég elszánt a tényleges erőszakhoz, mert sietve kereket oldott, amikor a fiók egyik munkatársa konfrontálódott vele. A kiérkező rendőrök végül nem tudták nyakon csípni, s cikkünk írásáig nem is történt letartóztatás az ügyben. A merészebb feltételezések szerint akár a Sonic-maszk bűvös ereje is szerepet játszhatott a gyors menekülésben, de mi inkább a mázli-faktorra, és/vagy a helyi zsaruk ügyetlenségére gyanakszunk.

A GameStar vonatkozó tippje pedig az, hogy ha ki akarjátok fejezni a Sonic iránti rajongásotokat, bankrablás helyett mondjuk nyomjatok egy szavazatot a Sonic-Legóra, vagy akár zsákoljatok be egy Sonic-kölnit, az utóbbit persze csak saját felelősségre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)