Hirdetés

Napi büntetés: ez a Skyrim mod Starbucks poharakat hagy az asztalokon

|

Ha Deres katonáit felmelegítette a tomboló tél közepén, akkor Skyrim lakóinál is be kell váljon ez a Trónok harca mod.

Hirdetés

Két dolog biztos az életben: az adók és hogy a Skyrim mod közössége azonnal ráugrik minden mémre. A Trónok Harcának asztalon felejtett Starbuckos pohara is egyike volt az ilyen kihagyhatatlan lehetőségnek.

Hirdetés

A /r/SkyrimMods subredditen került elő egy olyan komment, amiben az író azt szerette volna, ha valaki rámodolja Dragonsreach egyik asztalára a hírhedt kávézólánc papírpoharát. Több se kellett a srácoknak, pár óra múlva több megoldással is előálltak.

A Mysterious Coffee Cup mod egy pár poharat dob le Dragonsreach asztalaira, míg a Skyland Coffee mod minden söröskorsót lecserél Skyland Coffee emblémával ellátott elviteles lattékra.

Néha csak egy baki (vagy nagyon okos víruskampány, ki tudja?) kell ahhoz, hogy egy új találmány fordítsa feje tetejére a világot, a kávézás új formája pedig biztosan komoly hatással lesz Skyrim gazdaságára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)