Hirdetés

Napi büntetés: tényleg van olyan szülő, aki Game Passnek nevezné el gyerekét?

|

Az Xbox marketing csapatának első embere, Aaron Greenberg szerint érdemes szólni az embereknek, hogy nem jó ötlet Game Pass nevet adni egy gyereknek.

Hirdetés

Hatalmas sikernek örvend az Xbox Game Pass, aminek segítségével egyre több platformon van lehetőségünk egy folyamatosan változó, hatalmas kollekcióból álló gyűjteménnyel játszanunk. Sokak szerint a Game Pass egyértelműen a gaming jövője, amivel biztosan a Microsoft is egyetért, a cég viszont mégsem szeretné, hogy egy bizonyos szintnél jobban rápörögjenek az emberek.

Kicsit ugyan érthetetlen, honnan is jött ez a feltevés, illetve általában minden országban törvényileg szabályozott, hogy mit is tartalmazhat az anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónevek jegyzéke, de valamiért Aaron Greenberg, az Xbox marketingvezetője úgy gondolta, potenciális veszélyforrás az a fanatizmus, amikor valaki annyira szereti a Game Passt, hogy így szeretné elnevezni utódját.

Hirdetés

Egy pénteki gamescom livestream során Greenberg egy egészen szürreális kéréssel fordult a nézők felé:

"Arra kérlek titeket, hogy senki ne nevezze el Game Passnek a gyermekét."

Az elsőre egészen elképesztőnek tűnő gondolat azonban nem véletlenül született meg Greenberg fejében. A beszélgetés során szóba került, hogy annak idején valaki Dovahkiinnek nevezte el az újszülöttjét, aki épp a Skyrim megjelenésének napján született.

Azért meghallgatnánk azt a játszótéri jelenetet, amikor anyuka emelt hangon utasítja a homokózban rosszalkodó porontyát: "Kovács Game Passke, gyere ide, ide gyere amig szépen mondom!" Furcsa lenne.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)